Geplaatst: maandag, 30 oktober 2023

WEM, Fortierra en EsperantoXL staan op 15 en 16 november op de digiGO D-Days in Rotterdam. Fortierra heeft met het WEM No-code platform de functionaliteit gebouwd achter het woonetiket en de Nationale Vastgoedpas, waarmee Fortierra op een Europees geharmoniseerde wijze vastgoeddata gestructureerd in kaart brengt en vastlegt. Het doel hiervan is om automatische executie van betrouwbare en gecertificeerde data van vastgoed en leefomgeving beschikbaar te maken voor alle belanghebbenden zoals eigenaren, verhuurders, bewoners, gemeenten, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en investeerders.

Fortierra staat op de stand samen met WEM en EsperantoXL met als focuspunt: Hoe te voldoen aan dynamische kwaliteitseisen, waarborgen van de verzekerbaarheid vastgoed en privacy?

Hoe kan digitale transformatie een fundamentele bijdrage aan de circulaire economie? Internet of Things, Digitaal Asset Management en Optische Technologieën maken het onzichtbare, zichtbaar. Hoe ziet dat eruit? Omgaan met personeelstekorten, metadata uitwisseling en integrale systeemoplossingen voor Opdrachtgevers, Bouwpartners en de Financiële-sector. Hoe krijg je dat voor elkaar?