Geplaatst: vrijdag, 27 februari 2015

Projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout, gebruikt de VastGOEDpas voor al hun nieuwbouwprojecten. Nieuw is dat (aspirant)kopers direct bij hun eerste interesse in een woning al toegang krijgen tot de VastGOEDpas. Gaandeweg in het koopproces en de ontwikkeling van een project vult het VastGOEDpasaccount zich met meer info. Als het definitief ontwerp er is, inclusief afbouwopties, kunnen kopers daaruit kiezen. Die keuzes – plus de meerkosten – worden real time doorberekend in het ontwerp.
Anders dan bij statische, glossy verkoopbrochures is de VastGOEDpas altijd actueel. Daarmee committeert de ontwikkelaar zich aan de opleveringskwaliteit van de woning: ‘What you see is what you get’ dus. Ook na oplevering: via kwaliteitsrapportages- en metingen biedt Timpaan samen met de aannemer tien jaar onderhoudsgarantie aan.
Zo geven Timpaan én de betrokken makelaars, aannemers maximale transparantie in kopersbegeleiding. Door de actuele informatie en de mogelijkheid voor maatwerk in nieuwbouw, is de VastGOEDpas ‘olie in het verkoopproces’.